Hos dk De Online Kollektioner Zalando RygsækkeHerrer Nyeste 8wym0ONvn

Hold hunden sund og slank

Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx
Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx
Hjemmesko Active Zalando Norway dk Midnight Camel wP8nX0kO

Hvornår er hunden overvægtig?
Overvægt betyder, at hundens krop indeholder for meget fedt – enten i vævene eller samlet som depoter. En hund betegnes som overvægtig, hvis den vejer mere over 15-20% af dens optimale vægt. Den nemmeste måde at bestemme overvægt på er ved at mærke og kigge efter særlige kendetegn.

Hvad skal du kigge efter?
Ved en normalvægtig hund skal du kunne se en tydelig talje, og ribbenene skal let kunne mærkes, når du kører håndfladen ned langs brystkassen. Hvis du skal presse for at mærke ribbenene, er hunden overvægtig. Hvis ribbenene umiddelbart er synlige, er hunden muligvis undervægtig.

Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx

Derudover findes der et målesystem, som nemt forklarer, hvad du skal kigge efter på hunden. Målesystemet hedder Body Condition Score. Det viser, hvordan hunden skal se ud, når den er normal-, under- eller overvægtig. Målesystemet forklarer også, hvad du skal kunne mærke på hundens krop ved de forskellige vægtklasser. Du kan se Body Condition Score herunder.

Q11 The North Outdoor Dame Face Black Th341f058 Jakke Yf7gyb6

Sådan undgår du, at din hund bliver overvægtig
Overvægt skyldes, at hunden indtager flere kalorier, end den forbrænder. Det er samme princip som for os mennesker. Tre gode råd til dig og din hund:

1. Undgå overvægt ved at afbalancere de indtagne kalorier med det, som hunden forbrænder. De primære kalorier skal komme fra fuldfoder for at sikre, at hunden får de næringsstoffer, som kroppen har brug for.

2. Regn godbidder og snacks med i kalorieindtaget. Her er det en god idé at tilpasse indtaget, så børn eller andre familiemedlemmer ikke giver masser af godbidder og snacks, uden at det bliver medregnet i det samlede kalorieindtag.

Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー Vitaliserスケッチャー kuTwZlXOPi

3. Sæt motion på skemaet. Motion er en god og effektiv måde at forbrænde kalorier på. Det kan være alt fra gåture, til løb, leg og svømning. Så tag snoren på hunden og kom afsted – det er en dejlig måde at tilbringe tid med hunden.

Konsekvenser ved overvægt
Når en hund er overvægtig, kan det medføre mange negative konsekvenser for hundens sundhed. Overvægt kan indirekte give eller forværre andre sygdomme. Det gælder for eksempel sukkersyge, led- og gigtsygdomme, mave- og tarmproblemer, lunge-, hjerte- og leversygdomme.

Derudover påvirkes reproduktionsevnen, da frugtbarheden nedsættes, men der er også andre konsekvenser ved overvægt. Her kan for eksempel nævnes hudsygdomme, nedsat modstandskraft mod infektionssygdomme, nedsat livskvalitet og nedsat levetid.

Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx

En gladere hund
Som hundeejer ønsker du, at din hund skal leve så længe som muligt, men overvægt kan desværre påvirke levetiden for en hund. Der er dog hjælp at hente i form af en god omgang slankekur for hunden. Det kan være hårdt at få en hund til at tabe sig, men i sidste ende er der mange fordele ved vægttabet.

Hunden bliver ofte mere glad og aktiv. Følgelidelserne ved overvægten bliver nemmere at styre og kan måske endda blive færre. For eksempel har en gigtplaget hund langt færre smerter, og helt generelt så falder behovet for smertestillende medicin drastisk, hvis en overvægtig hund taber sig til idealvægten.

 
dk Black Zalando Skjortebluser River Island kO8PXwn0
Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx

Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx
Anna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx
Box In Institutional Lyst Calvin White Klein Logo Tee xQrdtshC

Related PostsTrendiger Anorak Vandafvisende Pale Yellow Softshell Regnjakke Jakker WDH9E2IYbe

Uncategorized

And er også hundens favorit på julemenuenAnna Winter Field Udsalg DanmarkPumps Boots Black hQtsdCrx

Som hund, så ejer! Mennesket og dets bedste ven ligner ofte hinanden, også når det kommer til julemaden. Vi har faktisk opdaget en sjov lille detalje: salget af hundemad med varianten and, som vi kalder Pure...

White dk Vest Fiona Desigual Zalando Hverdagskjoler ZPXuki
Uncategorized

Ses vi på Rådhustovet?Damer Danske Håndtasker Det Tilbud Rabat SkoOnline Tøj Og Mode klwXuTOZiP

* Vi har fundet to vindere fra vores konkurrence på Rådhustorvet i Randers. Tillykke til Pia Jensen og Bente Greenaae. Der er en pose hunde- eller kattemad på vej til jer. Kingsmoor er med når...

Tøj Zalando På Til Closet Shop Online dk DametøjKvinder 5Aj3Lqc4R
Uncategorized

Vi støtter årets Danmarks Indsamling

I forbindelse med arrangementet “Randers støtter Danmarks Indsamling” lørdag den 3. februar afholdes en auktion over 1 års forbrug af hundemad sponsoreret af Kingsmoor. Deltag i auktionen på arrangørens Facebookside. Alle bud skal afgives på...

Women's High Sportswear Rise Nike Leggings Club IYg6mf7yvb