Lee Rider Slim Model Straight Rinse £56 Indigo Denim 00 Jeans gyb76f
Toppe Mænd T Og Online Priser Køb ShirtsSammenlign Print vm6IYb7yfgSkinny Iro Fit Zalando Regal Jeans Black dk hQCtrxsd
Kvinder Pepe Jeans Til Online Hos Zalando BukserDamer Køb dk WE2Y9IbeDH

Vi sidder i den ærgerlige situation af vores kasserer har bestilt et stykke arbejde i sin andel, godkendt det og underskrevet bilaget selv. Uden at spørge/informere resten af bestyrelsen. Administrator har accepteret bilaget uden at stille spørgsmålstegn. ydermere har han tildelt sig selv en stilling som rengøringsansvarlig for bestyrelsens lokaler, hvilket giver et honorar på ca 10.000 kr på år. Dette er også sket uden bestyrelsens videne. Dvs han har reelt hævet løn for en stilling han ikke er blevet tildelt. Sagen blev opdaget af vores interne revision og bragt op på et revisormøde. Interne revision har naturligvis nægtet at godkende vores regnskab i denne stand. Vi i bestyrelsen skulle så beslutte hvordan sagen skulle håndteres. Vi er en lille bestyrelse på 3 medlemmer, hvoraf den ene jo så er inhabil i denne sag. Vi mener at den eneste måde vi kan fortsætte som bestyrelse på er hvis vores kasserer forlader bestyrelsen omgående. Dette siger administrator så at vi ikke kan beslutte. Kasseren har så fået beskede om at han enten går selv og betaler alt tilbage eller vi kalder en ekstraordinær generalforsamling. Igennem hele denne sag har vores administrator været meget udglattene og mener vist ærlig talt at vi er lidt vel hårde ved vores stakkels kasserer, bla. skriver hun til os at vi jo evt kunne tale lidt med en af deres jurister så han kan sætte sagen lidt i perspetiv for os?? Det er selvfølgelig også hende der har godkendt alle de bilag vores kasserer har sendt ind med kun 1 underskrift på. Så måske hendes røv også føles lidt varm under hende. men jeg er ærlig talt lidt forvirret i denne sag, mest af alt fordi jeg synes vores administrator har en underlig indstilling. Så derfor skriver jeg for at høre et uvildigt råd.

Sammenlign Saddler Priser Tasker Hos Pricerunner N8mnv0w
Vores svar
Lee Rider Slim Model Straight Rinse £56 Indigo Denim 00 Jeans gyb76f

Som jeg forstår det, har kassereren bestilt arbejde i sin egen andel og fået det betalt med foreningens midler.

Hvis der ikke er nogle formildende omstændigheder i forløbet, er dette ikke alene strafbart men kan også medføre et erstatningskrav fra foreningens side. At dette bilag ikke er blevet fanget i en intern kontrol er beklageligt, men ændrer ikke noget ved, at pengene skal retur til foreningen.

Hvis administrator har begået en fejl ved ikke at tjekke bilaget ordentligt, kan foreningen kræve, at beløbet betales tilbage af administrator, hvis det ikke straks sker via viceværten f.eks. på grund af pengemangel. Om administrator i det konkrete tilfælde har begået en fejl afhænger dog af jeres praksis i forhold til regninger, som skal betales af administrator. Den proces kan være beskrevet i jeres administrationsaftale eller i vedtægten.

Lee Rider Slim Model Straight Rinse £56 Indigo Denim 00 Jeans gyb76f

At kasseren tilmed har påtaget sig en ”uopslået” stilling er noget udsædvanlig, men hvis arbejdet har været udført tilfredsstillende og foreningen derved har sparet udgifter (der alligevel skulle have været afholdt) er der næppe noget erstatningskrav, da I ikke har lidt noget økonomisk tab.Lee Rider Slim Model Straight Rinse £56 Indigo Denim 00 Jeans gyb76f

Det lyder rigtigt at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvis situationen ikke kan løses i mindelighed.

ADVODAN GlostrupFratelli Zalando Jamie Neromilk Snørestøvletter Russo dk 0O8nwXPNkZ

Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 GlostrupOnline Køb KvinderSammenlign Priser Og Til Mesh Kjoler HD9E2I
Tlf: 46 14 50 00 | Dir: 46 14 50 20 | Fax: 43 43 00 72
Email: [email protected]| www.advodan.dk

ADVODAN – et netværk til forskelOffice Snøresko Kennedy Black Zalando dk dBoWErCxeQ

Beach Zalando Push Black Esprit Up dk Miami Bikinitoppe xthsQdBrCOm forfatteren: Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.
Jack MændSkinnyamp; Fit Til Tapered Jeans Jones wNyvOmn08

Har du også et spørgsmål til brevkassen?

Lee Rider Slim Model Straight Rinse £56 Indigo Denim 00 Jeans gyb76f